×

Стапи во контакт

Зачинет сос

Дома> Производи > Зачинет сос

Добредојдовте во читсуру храната, водечки снабдувач и производител на зачинет сос.

Зачинет сос, познат и како Унаги сос, мирин, сос од теријаки, сос за скара. Тоа е направено со внесување сос од соја со различни состојки, што ни носи различен вкус.

Што ќеНашите зачинети производи од сос

Нудиме разновидни производи за зачинети сосови, вклучувајќи сос од унаги, сос од теријаки, хон мирин, мирин фуу. Унаги сосот може да се користи како сос за натопување за ова јапонско јадење од јагула на скара. Разликата помеѓу хон мирин и мирин фуу е дали содржи алкохол.

Кој сме ниеПриказна за производителот на зачинети сосови

Зачинетиот сос од брендот Chitsuruya започна да се продава на пазарот во ЕУ и Азија во 2001 година. За да ги обезбедиме видовите зачинети сосови со конкурентна цена, ние уживаме во добра репутација низ целиот свет.

Повеќе информацииСпецификација и MOQ

Зачинетиот сос е еден од најпознатите зачини во јапонската кујна. Најпопуларната големина на пакување за комерцијални е 1.8L.

Име ТИП ХС код Спецификација за пакување L/ctn MOQ
Унаги сос слатка 2103909000 ПЕТ 1.8L*6/ctn 100
Сос од теријаки слатка 2103909000 ПЕТ 1.8L*6/ctn 100
BBQ сос слатка 2103909000 ПЕТ 1.8L*6/ctn 100
Мирин Фуу слатка 2103909000 БИБ 18/ctn 200

Зачинет сосСценарио за употреба

Chitsuru Foods може да понуди видови зачинети сосови.

Ние го контролираме квалитетот на секое парче зачинет сос

Компанијата строго во согласност со стандардите за управување со квалитетот HACCP систем за имплементација на производството, строга контрола на клучните контролни точки.

  • Стерилизација
  • Топло полнење
Испорака Испорака

Купување и пакувањеИспорака

Нашите најблиски пристаништа се пристаништето Нантонг и пристаништето Шангај. Соработуваме со најпрофесионалната локална меѓународна компанија за шпедиција на храна повеќе од 20 години и можеме да ги завршиме задачите како што се товарење и транспорт на бродот навреме за да се осигураме дека стоката ќе пристигне на пристаништето безбедно и на време.

Купување и пакувањеПакување

Нашите производи се спакувани во согласност со униформни стандарди, од внатрешната торба до надворешната кутија користејќи висококвалитетни материјали за пакување за да се осигураме дека стоката се доставува до клиентите со добар изглед на пакување и без оштетување на стоката.