×

Стапи во контакт

Дома> Вести > други

Нашата фабрика спроведува строги безбедносни мерки во производството и за спречување опасност од пожар

Време: 2024-02-05 Посети: 23

Препознавајќи го огромното значење на безбедноста од пожари во околината за преработка на храна, Nantong Chitsuru Foods ја подобри и ажурираше опремата за гасење пожар во фабриката.

Понатаму, фабриката има имплементирано ригорозни програми за обука на својот персонал за да ги едуцира за техниките за спречување пожари и процедурите за евакуација. 

Покрај мерките за заштита од пожари, нашата фабрика исто така го зајакна своето образование за безбедност на производството и спроведе тематски едукативни активности за безбедност на производството. Во исто време, усвоени се строги мерки за контрола на квалитетот во секоја фаза од производниот процес за да се обезбеди интегритет и интегритет на произведената храна. безбедноста.


врв врв