×

Стапи во контакт

Дома> Вести

СИАЛ КИНА

Време: 2021-05-18 Посети: 148

СИАЛ КИНА се одржа во Новиот меѓународен експо центар во Шангај од 18 до 20 мај 2021 година. 

Тоа е многу влијателна трговска платформа за индустријата. За три дена, SIAL CHINA привлече 4,500 изложувачи од целиот свет и прими повеќе од 100,000 професионални посетители.

На оваа изложба главно изложивме алги, соја сос и оризовите јаткасти плодови, кои привлекоа многу потенцијални клиенти.

слика

слика

врв врв