×

Стапи во контакт

За нас

Дома> За нас

Што ќеНашите категории на производи

Chitsuruya Enterprise е основана во јануари, 1996 година, потпирајќи се на исклучителни природни ресурси за да се зачуваат и произведуваат супериорни производи. Сега, ние обезбедуваме печени алги, соја сос и други сродни производи од алги.

Склучувајќи партнерство со јапонската Fujimasa Co., Ltd. во март, 2001 година и формирајќи Nantong ChitsuruFoods Co., Ltd. За да се стремиме да влеземе на меѓународниот пазар, врз основа на оригинални производи, воведуваме светска напредна специјализирана опрема и постојано развиваме нова и подобрена производни производи. храна.

Во моментов, производите на Chitsuruya, Senetsu и Edozen се развиени повеќе од 100 видови производи и се извезени во повеќе од 30 земји. Бизнисот исто така усвои меѓународни сертификати за квалитет BRC, HACCP и ISO 9001.

"

Наша цел е да го направиме тоа по фер цена за потрошувачот без да го загрозиме квалитетот и секогаш да одржуваме високо ниво на услуги за клиентите.

Состојба за извозГлобален пазар

Во моментов, Chitsuruya, Senetsu & Edozen производите се развиени повеќе од 100 видови производи и извезени во повеќе од 30 земји. Која ги вклучува Кина, Русија, Јапонија, Тајланд, Виетнам, Малезија, Индонезија, Сингапур, Австралија, Турција, Шпанија, Франција , Украина, Египет, Луксембург, Канада, САД, Бразил, Аргентина, Јужна Африка ...

Глобален пазар

50+ извоз
земји и региони

Производите се обезбедени во повеќе од 50 земји и региони ширум светот

Министерство за надворешна трговијаКанцелариско опкружување

Имаме сопствена трговска компанија - Nantong Qianhui Trading Co Ltd, со седиште во деловна канцеларија во центарот на градот Нантонг, провинцијата Џиангсу. Нашиот професионален тим обезбедува 7*24 часа онлајн услуга.

Канцелариско опкружување

Нашето потеклоПриказна за брендот

"

Потеклото на „чицуруја“: LvSi, родното место на морските алги, експериментот за одгледување алги беше успешен во LvSi во 1973 година.

LvSi исто така беше наречен „град на кралот“ - легендата беше дека донгбин дошол со кран четири пати, и оттогаш ова место се нарекува „LvSi“ (Lv, четири пати). Бидејќи нашиот бренд е роден во LvSi, заедно со насоката за развој на нашата компанија, базирана на јапонската кујна, јапонскиот изговор souds беше усвоен како наш бренд, „chitsuruya“.

"

Потеклото на „WARAKU“ : Со цел да го диверзифицираме производот, го создадовме брендот „WARAKU“.

Потеклото на „SENETSU“: Лидерот на компанијата сака нашата компанија постојано да се развива, ние го создадовме брендот „SENETSU“ за да ја расчистиме нашата насока.

Потеклото на „ЕДОЗЕН“: Според историјата, местото на потекло на морските алги наречено „ЕДО“, кое сега е Токио. Но, ја пребаравме снимката, за време на династијата Минг, нори веќе се одгледуваше во Кина. Така, се фокусиравме по редоследот на таа временска рамка за да го создадеме брендот „ЕДОЗЕН“, што значи дека распространетоста на морските алги (нори) е пред периодот на Едо.

СертификатКакви сертификати
Дали имаме

Фабриката има целосен опсег на меѓународни сертификати, вклучувајќи HACCP, BRC, ISO9001, SEDEX, FDA, IBL и други. Производите се халал и кошер сертифицирани. Пакувањето има FSC еколошка сертификација.

врв врв